MedPlus Fysiotherapie en Manuele Therapie Kruithof 

Beweegzorg met een plus!

Frans-Jan Kruithof is fysiotherapeut & manueel therapeut en eigenaar van de fysiotherapiepraktijk aan Avenue Carnisse 49. Hij verhuisde een half jaar geleden naar dit nieuwere en ruimere pand in Barendrecht en opende gezondheidscentrum MedPlus in Dordrecht. Deze uitbreiding beantwoordt de toenemende vraag van patiënten naar gespecialiseerde beweegzorg die verder gaat dan een klacht behandelen. Frans-Jan Kruithof: “Mensen zijn zich steeds meer bewust van het belang van bewegen voor een lang en gezond leven. Bewegen is een belangrijke voorwaarde voor een goed leven, het heeft bewezen een positief effect op je fysieke en mentale gestel!”

Niet vrij bewegen?
Maar wat als je niet vrij kunt bewegen? Spierpijn, een blessure of chronische klachten kunnen je mentale gestel beïnvloeden maar andersom net zo. Kruithof: “Wij zijn specialist op het gebied van bewegen en het behandelen van klachten zoals hoofdpijn, nekpijn, (lage)rugpijn, maar ook schouder, knie, polsklachten en (sport)blessures. Om iemand zo goed mogelijk te kunnen helpen kijken wij in de eerste plaats naar de mens, niet naar de klacht. Hoe kunnen wij hem of haar helpen soepeler te (blijven) bewegen en zo meer te kunnen genieten van een mooier leven.”

Zorg op maat
Afhankelijk van de wensen, lichamelijke situatie en  mogelijkheden. wordt er en  behandelplan op maat gemaakt. De specifieke behandeling, advies en oefeningen  zorgt ervoor dat men al snel weer beter kan bewegen. Naast Fysiotherapie behoort ook manuele therapie, sportfysiotherapie en dry-needling tot de behandelmethoden. Kruithof: “Vaak is met het oplossen van de klacht de weg vrij naar soepel bewegen. Dan is het vervolgens van belang niet in oude en slechte gewoontes terug te vallen. Adviezen en oefeningen moeten dat voorkomen, hier is dan ook veel aandacht voor. Om klachten voor te zijn, komen ook steeds vaker mensen bij ons voor preventieve zorg. Ook hebben we een aantal topsporters onder behandeling die we begeleiden zo fit mogelijk te zijn en blijven!”

MedPlus Fysiotherapie en Manuele Therapie Kruithof biedt fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en dry-neelding. Een afspraak maken kan altijd op korte termijn via 0180 – 745791 of kijk voor meer informatie op www.kruithoffysiotherapie.nl

MedPlus Fysiotherapie en manuele therapie Kruithof

Dit bericht is in de volgende categorie getagt: , . Als je wilt kun je de url opslaan. Bookmark de url..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>